perjantai 1. tammikuuta 2010

Kevätkampa #001


 


KEVÄTKAMPA

Uusi haasteblogi


Aamukamman KEVÄTKAMPA starttaa tänään 1.1.-11!


Ensimmäinen haasteaihe:


Tällä kertaa valitset kohteen, jonka kuvaat sitten jokaisen kuukauden ensimmäisen lauantain haasteeseen.


Kuvan tulee olla otettu haasteviikon aikana (la-la) ja sen tulee jollain tavalla osoittaa kevään edistymistä. Muutoin kuvauskohde on vapaa, samoin kuin tyyli, jolla kevään tuloa esittelet. Voit siis tässäkin valokuvan sijasta kirjoittaa vaikka tarinan sen viikon kevään merkeistä tai runoilla sen hetkisestä tilanteesta, mutta aihepiirin tulee niissäkin pysyä samana läpi kauden. Myös piirrokset ja maalaukset ovat sallittuja.


 HAASTEKUVAN VOI OTTAA JA HAASTEESEEN VOI OSALLISTUA KOKO VIIKON AJAN!


HUOM! ERIKOISVIIKOT


Muistathan, että kuukauden ensimmäisen lauantain haasteessa kohde pitää olla joka kerta sama! Jos siis piirrät vaikka pihanäkymääsi, niin piirroksen "perusasettelun" tai sen jatkuvuus tulee olla joka kuukauden piirroksessa sama, mutta kaikki kevään merkit ja muut lisäämäsi asiat voivat tietenkin vaihtua ihan mielesi mukaan. Sama koskee myös muita tapoja, joilla teet kuun eka lauantain haasteeseen.


Muiden viikkojen haasteissa tyyli ja tapa on vapaa, eikä kohteen, osallistumistavan tai idean tarvitse koskaan olla sama.


Ja nyt itse asiaan! Tervetuloa mukaan talvea selättämään! Katkotaan yhdessä kaikki piikit kammasta, niin kevät ja sen myötä kesä tulevat vastaan ennen kuin huomaammekaan!


t. TeeTee


ps. Lisää tietoa haasteesta Kirjoittaja -laatikossa ja ohjeet Linkyn käytöstä omassa boxissaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti