lauantai 22. tammikuuta 2011

Kevätkampa #004


 


KEVÄTKAMPA


Viikko4
Jo neljäs viikko käsillä. Joko sinulla on selkeä teema kevään seuraamiseen, vai suunnitteletko työn viikko viikolta, fiilispohjalta? Niin tai näin, oikein antoisaa kevätkampahaasteviikkoa jälleen!


Tälläkin viikolla voit itse valita, miten kevään edistymistä kuvailet. Kirjoita runo, ota valokuva, piirrä, kerro tarina. Pääasia on, että työsi on tämän haasteviikon ajalta ja kuvaa tämän hetken tilannetta.


(Ensi viikollakin on vielä vapaa tyyli, mutta sitä seuraavalla jälleen kuvataan sitä ensimmäisellä viikolla valittua kohdetta.)Vinkkejä: Oletko tähän saakka kuvannut vain ulkomaisemia? Miten olisi jotain keväistä kotoa tai muualta, missä liikut? Entä päinvastoin? Sinä joka olet pysytellyt tähän saakka kodin kevätmuutosten linjoilla, voisitko kuvitella astuvasi ulos vaihtuviin kevätsäihin ja etsiä sieltä jotain sellaista, joka näyttää jo nyt enemmän keväältä, kuin teki esim. kuukausi sitten? Tai ehkä keksit täysin uuden, hauskan kevään merkin tai jopa erilaisen tavan kuvata sitä. Sellaisen, jota ei ole aiemmin tullut ajatelleeksikaan!


Vielä kerran: Mukavaa haasteviikkoa kaikille!


ps. Lisää tietoa haasteesta Kirjoittaja -laatikossa ja infoboxissa, sekä ohjeet Linkyn käytöstä omassa laatikossaan!


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti