lauantai 12. marraskuuta 2011

Syyskampa #013SYYSKAMPA


13. eli viimeinen SYYSKAMPAVIIKKO


KOHDE ON VIIMEISTÄ KERTAA VAKIOKUVAUSPAIKKA.

Voit kuvata lisäksi myös muita syksystä kertovia kohteita.Tässä kohtaa olisi myös hyvä paikka koota vakiokohteestaan vaikkapa kollaasi tai kuvakavalgadi viimeiseen postaukseensa, niin voisimme vertailla muutoksia haasteen ajalta.

mallikuvina postauksissa käytän vanhoja ottamiani kuvia syystunnelmista


HAASTEKUVAN VOI OTTAA JA HAASTEESEEN VOI OSALLISTUA KOKO VIIKON AJAN!

(haaste sulkeutuu perjantai-iltana 18.11.2011)


TERVETULOA MUKAAN!


***

ILMOITUS: Jos aamukampahaaste jaksaa edelleen viehättää, niin vuoden vaihteessa voisimme startata uuden VUOSIKAMMAN. Vuosikampahaaste kestäisi yhden kokonaisen vuoden (31.12.2011 - 29.12.2012) ja sen haasteet julkaistaisiin joka toinen viikko.


Vakiokohde olisi koko vuoden sama (kannattaa siis valita huolella vakiokohde), mutta mukaan saisi tietysti liittää muitakin kuvia vuodenaikojen muutoksista. Haastelinkkejä voisi lisätä aina VIIKON AJAN haasteen alkamispäivästä lukien.Toivoisin kommenttejanne ideasta tähän haastepostaukseen, niin tietäisin etukäteen, kannattaako uutta haastekierrosta alkaa suunnittelemaan.
Ennen vuosikamman alkua on tilaisuus osallistua JOULUKAMPAAN (kiitos Usvan kysymyksen innoittaman idean). Joulukampa starttaa lauantaina 26.11 2011 samaan tuttuun aikaan, kuin aiemmatkin aamukampahaasteet eli klo 10. Joulukammassa odotellaan kunkin omaa jouluntuloa ja sen viimeinen haaste julkaistaan 24.12, jolloin onkin jo JOULUAATTO. Haasteen luonteesta lisää ensimmäisessä haastepostauksessa.Kiitokset jo etukäteen kaikista aiheeseen liittyvistä kommenteista, ehdotuksista ja mielipiteistä ja erityiskiitos kaikille syyskampaan osallistuneille!Syysterveisin,TeeTee


PS. ISO KIITOS KAIKILLE SYYSKAMMASSA MUKANA OLLEILLE!


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti