lauantai 12. tammikuuta 2013

Vertailukampa 01

Tervetuloa mukaan uuteen vuoden 2013 Aamukampa -haasteeseen


TAMMIKUU 2013

Tänä vuonna VERTAILLAAN kahta vuotta toisiinsa. Valitse vuoden 2012 haastekuukauden jokin ottamasi vuodeaikaa kuvaava kohde- tai luontokuva ja ota sitten täsmälleen samasta paikasta, tai kohteesta kuva nyt vuonna 2013.

Huom! Kuvien ei tarvitse olla niitä, joita viime vuonna käytit aamukampahaasteessa, vaan ne voivat olla aivan mitä tahansa ottamiasi vuodenaikoihin liittyviä kuvia samalta kuukaudelta.

Haaste julkaistaan kerran kuussa aina kuukauden toisena lauantaina entiseen tapaan klo 10.


Esimerkkikuvat vuosien 2011 (vas.) ja 2012 (oik.) tammikuulta (kuvat suurenevat klikkaamalla).

Tammikuun haasteeseen voit osallistua kuun loppuun saakka, eli 31.1.2013. Nyt on aika alkaa kaivelemaan arkistoja ja valitaan tammikuun 2012 kuva, sekä otetaan vuoden 2013 kuva samasta kohteesta.

Eri kuukausina voit valita eri kohteen ihan oman mielesi mukaan. Jos niin käy, että et jostain syystä ole viime vuonna jonkun kuukauden aikana ottanut yhtään sellaista kuvaa, jota voisit verrata tänä vuonna, voit silti ottaa vain tälle vuodelle kuvan ja osallistua sillä haasteeseen. Myös muiden tammikuussa otettujen, kuin vertailukuvien lisääminen on toki sallittu.

Haaste kestää koko vuoden 2013 ajan. Joulukuun ensimmäisen lauantain jälkeen meillä on siis koossa 12 kuvaa molemmilta vuosilta.

Aloita heti ensimmäisestä haasteesta ja kerää koko vuoden vertailukohteet.

TERVETULOA MUKAAN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti