lauantai 18. joulukuuta 2010

Kevätkampa starttaa vuoden 2011 alussa


 


AAMUKAMPA

Uusi haasteblogi


Aamukamman KEVÄTKAMPA starttaa 1.1.-11!


Uusi haaste avataan aina lauantaiaamuisin n. klo 10.


Tule mukaan heti alusta lähtien ja kerää viikottainen sarja kevään merkkejä!


  Ensimmäisessä n. puolen vuoden jaksossa seurataan siis kevään edistymistä. Voit käyttää seuraamiseen runoja, kirjoituksia, kuvia, piiruksia ym., eli miten sinulle parhaiten sopii kevättä kuvailla. Riittää, kun kuva, tai tapahtuma, jonka kuvailet on sen viikon ajalta, jolloin haaste on voimassa!Voit luoda läpi koko kevään jatkuvan oman kevätteeman, tehdä jokaisen viikon työstäsi erilaisen (runo, kuva, kirjoitus, aihe jne), tai kuvata vaikkapa saman kevätkohteen etenemistä alusta loppuun. Esim. jos aloitat runolla, ei tarvitse kirjoittaa joka viikko runoa, vaan voit käyttää vapaasti eri tapoja eri viikkoina. Mikään ei estä myöskään ottamasta kuvaa ja kirjoittamasta siitä lisäksi vaikka runoa tai vaikka piirtämästä kuvaan lisäefektejä, ihan mielesi mukaan.


Muistathan kuitenkin, että jokaisen kuukauden ENSIMMÄINEN lauantai käytetään yhden tietyn paikan kuvaamiseen joko valokuvin, piirroksin, runoin tai kertomuksin. Ne jotka muistavat 12 kuvaa -haasteen, tietävät, että siinä kuvattiin (valokuvin) samaa paikkaa aina kuukauden välein. Voit valita "kuvauskohteesi" täysin vapaasti, kunhan se jotenkin ilmentää kevään etenemistä. Kuten edellä mainitsin, "kuvan" ei kuitenkaan tarvitse välttämättä olla valokuva.

(Voit vaikkapa kertoa tai runoilla mistä tahansa valitsemastasi kohteesta. Mielikuvitus on rajana!)

 

KEVÄÄN ETENEMISTÄ SEURATAAN VIIKOTTAIN alk. 1.1.-11 - 11.6.-11.

(Kuukauden ensimmäiset lauantait ovat: 1.1./5.2./5.3./2.4./7.5. ja 4.6.)


Alkuperäisen Aamukampa idean "äiti" lienee SusuPetal, joka mainitsi asiasta sitten Kiirepakolaiselle, joka taas jatkoi idean minulle, vihjaisten, josko innostuisin pitämään uutta haastetta yllä! Yllytyshulluna (ja haastehulluna) suostuin heti, sen kummempia miettimättä ja tässä sitä nyt ollaan!


Tulkaa tekin joukolla mukaan!


t. TeeTee

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti